Ai nevoie de numai 2 zile, timp în care vei curăța intestinele imediat. Ce este corect să mănânci

Pentru că știm că fiecare dintre noi consumă mai multe alimente grele, avem nevoie de o curățare bună a intestinelor!

Pentru a nu ne trezi într-o bună zi cu afecțiuni ulterioare ale sistemului digestiv și ale intestinelor, în parte, avem nevoie să facem periodic proceduri de detoxifiere care presupun câteva reguli de alimentare!

Vei avea nevoie de 3 zile în care vei consuma un tip de alimente pentru ca acestea să-și facă efectul și să-ți curățe pe loc intestinele! Iată cum va arăta un exemplu de meniu pe care trebuie să-l respecți timp de 72 de ore:

Dimineața (ora 7:00): Consumă un smoothie realizat din o lingură mică de semințe de in, o banană, 1/2 de portocală, 100 ml de apă, o lingură mică de mazăre fiartă și 1/2 de măr.

Gustare ora 10:00: Prepară un suc din 2 frunze de salată mărunțite, 1/2 de lămâie, 3 morcovi medii, 1/2 de linguriță de ghimbir ras, 1 măr și câteva frunze de spanac.

Prânzul (ora 12:00 sau 13:00): 1/2 de cană de orez, de dorit să fie brun cu care vei combină puțin pește sau carne de pui preparate doar pe grătar. Deasemenea, poți adăuga în farfurie și morcovi gătiți pe aburi sau broccoli. Folosește usturoi și ulei de măsline pentru preparare și condimentare.

Gustare ora 15:00: O legumă sau un fruct proaspăt!

Seara (ora 18:00 – 19:00): Vei mânca tot ce ai avut și la prânz, iar în loc de orez poți folosi cartofii dulci sau țelina pentru a-ți pregăti un piure! Dacă îți dorești un desert, poți mâncă 1/2 de ceașcă de coacăze.

După 3 zile vei simți o senzație de ușurare, pentru că intestinele tale vor fi curățate foarte bine, iar tu vei reduce riscul de îmbolnăviri!

Loading...