Amestecul natural folosit de medici pentru tratamentul întregului corp!

Amestec natural tratament corp – Pentru o bună funcţionare a organelor și a întregului organism, se recomandă să consumăm zilnic un pahar din acest amestec, preparat din sfeclă roşie, morcov şi măr…

Amestec natural tratament corp – Iată beneficiile: – Este foarte hrănitor, datorită fibrelor conţinute ajută la pierderea în greutate.

– Fibrele din mere şi cele din sfeclă roşie au un rol important în prevenirea ulcerului, dar şi în reducerea riscului apariţiei constipaţiei.

– Ajută la păstrarea sănătăţii organelor, mai ales a ficatului şi a rinichilor. Carotenoizii din morcov şi sfeclă ajută la scădderea nivelului colesterolului ,,rău” şi protejează organismul de apariţia bolilor cardiovasculare.

– Datorită efectelor detoxifiante şi vitaminelor conţinute, ajută la eliminarea acneei, dar şi la întârzierea apariţiei ridurilor

– Morcovii conţin antioxidanţi ce previn îmbătrânirea celulelor şi îmbunătăţesc vederea.

– Carotenoizi sunt stocaţi în ficat şi convertiţi în vitamina A atunci când organismul nostru o cere, aşa cum este cazul cirozei.

– Sfecla roşie conţine betaina – antiinflamatoare, antioxidantă, ajută la detoxifierea ficatului şi a colonului.

Betaina este o substanţă cu efect hepatoprotector şi stimulator al bilei, de aceea sucul din sfeclă roşie poate vindeca anumite cazuri de ciroză.

În plus, betaina este importantă pentru reducerea nivelului homocistinei din sânge – un produs toxic de descompunere.

– Sucul de mere conţine pectină, o fibră ce ajută la eliminarea toxinelor din intestine, dar şi vitamina A, vitamine din complexul B, vitaminele C, E, K, calciu, fier, magneziu, zinc.

Amestec natural tratament corp – Reţeta pentru două persoane – o porţie:
– Trei morcovi mari sau patru morcovi mai mici;

– O sfeclă roşie de mărie medie;

– Un măr mare sau două mai mici.

– Sucul de la o jumătate de lămâie sau lime – previne oxidarea nutrienţilor.

– O bucăţică de 2 cm de ghimbir, pentru aromatizare.

După ce ați spălat și tăiat bucățele toate ingredientele, adăugați-le la storcător.

Se recomandă consumul unui pahar de suc pe stomacul gol, cu o oră înainte de micul dejun, pentru a da organismului timpului necesar absobţiei nutrienţilor.

Nu se pune zahăr , îl puteți dilua cu apă, dacă vi se pare prea consistent, dar cantitatea de suc trebuie să rămână aceeaşi.

Se consumă imediat, pentru a nu intra în procesul de oxidare.

Dacă doriţi păstrarea acestuia, se depozitează în recipiente de ceramică sau de sticlă, închise ermetic , nu în cele din plastic, pentru că acestea din urmă vor grăbi oxidarea.