Așa ceva nu Distribuie nimeni… Cine sunt voluntarii care pregătesc zilnic mâncare caldă pentru cei bătrâni și izolați. Cum puteți ajuta

Hrana caldă distribuită zilnic unui număr de 30 de persoane este pregătită de voluntari din Biserica Peniel Bistrița, ajutați de persoane care frecventează și alte biserici din oraș. De asemenea, tot prin intermediul lor sunt distribuite alimente unui număr de 40 de persoane nevoiașe care își pot pregăti singure hrana.

”În vremea de strâmtorare prin care trece omenirea, Biserica lui Hristos nu poate sta nepăsătoare, ci trebuie să fie alături de cei în nevoie, fiind gata să slujească tuturor, dar mai ales celor care nu se pot descurca fără ajutor. În acest sens, un grup de voluntari din Biserica Peniel din Bistrița, la care s-au adăugat persoane și din alte biserici din oras, s-a oferit să ajute cu pregătirea unei mese calde și cu distribuirea ei acolo unde este nevoia mai mare. Astfel, după câteva zile de muncă, cercetare și evaluare, s-a reușit selectarea cu grijă a cererilor de ajutor, astfel că s-au concretizat câteva lucruri pe care dorim să le facem în continuare:

Distribuirea zilnică de hrană caldă unui număr de 30 persoane (deocamdată). Aici avem în vedere doar persoanele care nu au cu ce și nu pot să-și gătească hrana acasă.

Distribuirea de produse alimentare o dată sau de două ori pe săptămână unui numar de 40 persoane până în prezent. Acestea sunt persoane nevoiașe care, în perioada aceasta, nu au din ce trăi, dar care pot să își prepare singure mâncarea.

Distribuirea de haine și încălțăminte unor copii între 2-16 ani care provin din familii foarte sărace. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu oameni minunați care acum, mai mult ca oricând, au înțeles că Domnul Isus ne-a dat ocazia să-i iubim pe cei din jurul nostru precum ar face-o și El: fără discriminare, cu dăruire și cu sacrificiu. Hrana și produsele alimentare sunt aproape întotdeauna însoțite de un cuvânt de speranță sau de rugăciune pentru cei deznădăjduiți.

Mulțumim tuturor pentru sprijinul vostru: unii se roagă pentru noi, alții slujesc fizic gătind mâncarea sau distribuind-o în teritoriu, iar alții au ales să contribuie financiar. Dumnezeu să vă binecuvânteze în tot ce faceți și să vă ajute să continuați ceea ce ați început!

Dacă doriți să vă implicați și voi în acest proiect, personal sau prin donații în bani, alimente sau haine, vă rugăm să ne contactați scriindu-ne în privat sau sunând la nr. de tel. 0752.346.505.

Menționăm că această acțiune se derulează sub coordonarea Prefecturii jud. BN și a Asociației OM, care a încheiat un protocol oficial de colaborare cu Instituția Prefectului. Toți cei implicați au legitimație de voluntar eliberată de MAI / Instituția Prefectului și au primit instruirea necesară pentru situația pe care o traversăm.

Dumnezeu să se îndure și să binecuvânteze România!” a transmis Lucian Oniga de la Biserica Peniel Bistrița.

Loading...