Așa ceva nu Distribuie nimeni… Gestul emotionant facut de 27 de studenti din Iasi. Tinerii au pregatit o masa calda pentru sarmanii dintr-un adapost

In prag de sarbatori, 27 de studenti din Iasi au lasat deoparte, pentru o zi, cursurile, dar si distractia, si au vrut sa fie mai aproape de oamenii nevoiasi.

Tinerii au pus mana de la mana si au cumparat alimente, apoi, ajutati de un bucatar cu experienta, au gatit o masa calda pentru sarmanii dintr-un adapost de noapte.

Cei 27 de tineri, studenti la Facultatea de Bio-Inginerie Medicala din Iasi, au vrut ca decembrie sa fie luna cadourilor si a surprizelor si pentru oamenii fara adapost ori fara familie. Iar un bucatar priceput i-a ajutat sa-si puna planul in aplicare.

Student: “Este o experienta deosebita, mai ales pentru faptul ca noi gatim si putem sa dam o mana de ajutor. Mai avem multe proiecte de acest gen, dar e prima data cand ne implicam sa si preparam. Era mai simplu sa cumparam ceva, da asa e mai deosebit.”

Dupa doua ore de bucatarit, studentii au pus preparatele in caserole si au mers la un adapost de noapte din oras. Zeci de oameni fara familie au primit cu bucurie mancarea si vizita tinerilor.

Studenta: “Vedem un zambet, o bucurie si tot timpul ne dorim sa vedem acest lucru pe fata tuturor, dar mai ales celor nevoiasi care au nevoie.”

Tinerii spun ca vor sa repete actiunea si saptamana viitoare. Sursa: Pro TV

Loading...