Așa ceva nu Distribuie nimeni… Preotul care ajută 100 de micuţi să se bucure. „Un copil nu ar trebui să aibă grija mesei zilnice sau să cunoască textura noroiului pe tălpile goale“

Preotul ieşean Dan Damaschin a organizat un nou proiect care vizează 100 de copii săraci din judeţ. Acesta a reușit ca de Ziua Copilului, pe 1 iunie, să-i aducă pe copii în oraş şi să-i sărbătorească. Preotul a cerut ajutorul oamenilor, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, pentru a reuşi să aducă în municipiul Iaşi 100 de prichindei şi să îi ajute să-şi sărbătorească ziua.

Pentru a putea pregăti surpriza este a fost nevoie de câteva persoane care să se ocupe de transportul micuţilor, dar şi de donaţii pentru cazare, masă şi alte surprize. „Un copilaş nu ar trebui să aibă grija mesei zilnice. Un copil nu ar trebui să poarte o haină până ce soarele o decolorează şi până la epuizare. Niciun copil nu ar trebui să cunoască textura noroiului pe tălpile-i goale.

Fiecare copil ar trebui să aibă o singură grijă: aceea de a-şi purta zilnic zâmbetul pe chip şi de a se bucura de momentele minunate ale copilăriei. Pentru ca tot se apropie cu paşi repezi o zi ce nu trebuie ratată sub nicio formă, 1 iunie, avem şi noi un plan măreţ, dar… cam secret. Când dai comandă de 100 de pizza, 100 de deserturi, 100 de… surprize… cardurile se cam înroşesc… doar cu sprijin din partea dumneavoastră vom reuşi să le mai răcorim. 100 de copilaşi de prin tot judeţul îi aducem la Iaşi… dar de maşini şi şoferi destoinici avem mare nevoie”, a scris acesta pe pagina sa.

Preotul a reușit să aducă zâmbetul pe față acelor copilași!

Copii fără copilarie…Fiecare copil cu bucuria sa…Pe vremea mea ne bucuram de Mihaela și Azorel, de o gogoașă caldă și…

Publicată de Dan Damaschin pe Miercuri, 29 mai 2019

Loading...