CÂT SCOATE ANDRA MĂRUȚĂ DIN BUZUNAR, PENTRU EDUCAȚIA COPIILOR SĂI. SUMA PE CARE O PLĂTEȘTE LUNAR ESTE UNA COLOSALĂ

Andra Măruță se numără printre cel mai bine plătiți artiști de la noi, așa că nu este de mirare că își permite orice. Cu toate acestea, cântăreața nu face aroganțe inutile, ci investește enorm în viitorul și educația copiilor săi, David și Eva Măruță.

Atunci când vine vorba de copiii săi, Andra Măruță face orice pentru ei și pentru viitorul lor. Tocmai de aceea, artista scoate din buzunar o sumă colosală pentru educația Evei și a lui David, care urmează programul unei școli, respectiv pe cel al unei grădinițe private.

Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, artista scoate din buzunar 1.000 de euro pe lună pentru educația lui David Măruță și 800 de euro pentru cea a Evei, care încă este la grădiniță. La un simplu calcul, anual, Andra și Cătălin Măruță plătesc, pentru educația copiilor lor, suma de 22.000 de euro. La școala privată la care învață David mai învață și fiul ministrului Finanțelor Publice, Florin Cîțu. Aceasta are un program de la ora 8.30 la 15.30, iar limba principală este cea engleză.

Cu cât este plătită Andra Măruță, la evenimente

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar și una dintre cele mai scumpe! Andra Măruță, căci despre ea este vorba, cere o sumă colosală pentru a cânta la un eveniment. Mai exact, pentru un singur minut trebuie să scoți din buzunar un teanc de bani!

Atunci când ești un artist cu experiență și voce bună, îți permiți să ceri cât vrei la un eveniment și nimeni nu are ce să spună. Când e talent, și cererea este mare, iar dacă cererea este mare, cu siguranță trebuie să fie făcută pe un preț destul de piperat.