Câțiva cartofi, puțină carne tocată și condimente – Vai, vai, ce bunătate iese!

Ingrediente:

600 g cartofi
3 roșii
sare
1 linguriță paprika
550 g carne tocată de porc
120 g brânză
2-3 căței de usturoi
condimente
Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui blender, mărunțim ceapa. Adăugăm usturoiul și amestecăm.

2. Adăugăm carnea de porc, condimentele și amestecăm foarte bine. Cu ajutorul mâinilor, formăm chiftele din compoziția obținută.

3. Cu ajutorul unui cuțit special, tăiem cartofii felii.

4. Așezăm cartofii și chiftelele într-o tavă de copt tapetată cu ulei, conform modelului atașat.

5. Adăugăm roșiile mărunțite iar la final adăugăm brânza dată prin răzătoare.

Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.

Să le savurați cu poftă!

Loading...