Cea mai bună tartă cu vișine și smântână – Rețeta pe care o fac mereu, simplă și delicioasă

Ingrediente pentru aluat:

200 g făină
150 g brânză de vaci
5 linguri ulei
5 linguri lapte
1-2 lingurițe praf de copt
Ingrediente pentru umplutură:

300 ml smântână
150 g brânză dulce
125 g zahăr
3 ouă
20 g făină
200 g vișine (din compot)
Mod de preparare:

1. Într-un bol, cernem făina. Adăugăm praful de copt, brânza de vaci, uleiul, laptele și amestecăm bine.

2. Turnăm aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

3. Într-un bol, batem ouăle cu zahăr. Adăugăm brânza de vaci, smântâna, făina și amestecăm bine.

4. Turnăm compoziția peste aluat. Pe deasupra, așezăm vișinele și coacem tarta la temperatura de 180 de grade, timp de 50 de minute. La final, decorăm cu zahăr pudră.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!

Loading...