Consumă 3 picături din acest ulei și tratează pneumonia și orice boală de plămâni în mod natural! Vezi aici

Bolile grave precum pneumonia trebuie tratate de regulă cu antibiotice, dar pentru ameliorarea simptomelor virozelor și infecțiilor pulmonare, poți folosi cu succes un produs 100% natural: oregano!

Oregano este o plantă aromatică mediteraneeană care, pe lângă gustul său plăcut, posedă și numeroase proprietăți terapeutice!

– Beneficiile uleiului de oregano: – Conține acizi grași omega-3 din abundență – Este o sursă grozavă de calciu – Conține mult fier – Conține multă vitamina K – Este bogat în vitamina B, mangan și fibre.

Dar beneficiul principal al oreganoului (în special al uleiului de oregano) este că abundă în microbi „benefici” care întăresc sistemul imunitar și susțin vindecarea bolilor infecțioase.

În plus, această plantă calmează eficient și rapid simptomele bolilor aparatului respirator. Aceste beneficii ale uleiului de oregano sunt demonstrate de mai multe studii științifice.

Un studiu prezentat la reuniunea anuală a Colegiului American de Nutriție din 2001 a arătat că o cantitate mică de ulei de oregano conservată într-o eprubetă a stagnat înmulțirea germenilor patogeni într-un mod similar antibioticelor farmaceutice.

Oamenii de știință de la Universitatea din Salonic au obținut rezultate similare. Ei au descoperit că uleiul de oregano stopează înmulțirea bacteriilor patogene chiar și în stare foarte diluată (1/50000). Aceste rezultate au fost publicate în Jurnalul de Chimie Alimentară în cadrul unui articol intitulat „Activități antimicrobiene și citotoxice ale uleiurilor esențiale origanum”

Un alt studiu, efectuat de cercetătoarea Ann Draughon, a arătat că uleiul de oregano a reușit să anihileze mai multe tipuri de bacterii, printre care și E-coli, Pseudomonas aeruglinosa și Listeria monocytogenes.

Pentru utilizarea uleiului de oregano în scopuri terapeutice, diluează 3 picături de ulei într-un pahar cu apă și bea zilnic acest amestec. Ai grijă să nu depășești această concentrație, întrucât uleiul de oregano este foarte puternic. O cură completă trebuie să dureze cel puțin 5 zile.