GEST DE MARE OMENIE! SUMA ENORMA DE GIGI BECALI DONATA PENTRU INSTITUTUL „MATEI BALȘ”: „ÎI AJUT, CE SĂ FAC CU BANII?”

Gigi Becali este un filantrop în toată regula, de această dată fiind de ajutor Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, principalul centru de tratare pentru bolnavii de coronavirus.

Latifundiarul din Pipera a primit o solicitare de ajutor din partea directorului spitalului, Adrian Streinu-Cercel. Acesta îi cere omului de afaceri, cu care are o relație de prietenie, mai multe echipamente, atât medicale, cât și mobilier și electonice.

„Am o relație bună cu Streinu-Cercel și cu fiica dânsului, am vb la telefon și mi-au cerut mai multe obiecte, mese, scaune, am facut o listă pe care am onorat-o, am întrebat daca au nevoie și de medicamente, au spus că au destule. Am dat comandă la măști, mănuși, halate, din Turcia am comandat combinezoane. Și pentru azi am o listă pe care tebuie sa dau vreo 25 de mii de euro.”, a declarat Gigi Becali, pentru România TV.

Ajutor pentru spitalele românești
Pe lângă echipamente pentru cadrele medicale, spitalul mai necesită și mobilier, dar și dispozitive de supraveghere.

„Am cumpărat computere, televizoare, mese, scaune, camere video. Tot ce mi-au cerut (…) Deocamdată sunt singurii care mi-au cerut ajutorul. Dacă vreun alt spital, din Bucureşti sau din ţară, îmi cere ajutorul nu zic nu. Îi ajut, ce să fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi”, a mai spus Gigi Becali.”, a mai adăugat afaceristul.

De asemenea, Gigi Becali spune că mai urmează să ofere ajutor pentru echiparea spitalului.

„Chiar azi mă duc la bancă să mai plătesc o tranşă”, a mai afirmat Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB a mai mărturist că a mai ajutat Institutul „Matei Balș” și cu altă ocazie, respectiv în perioada hepatitei C, când a donat peste un milion de euro.

Loading...