Ia-ți una dintre aceste plante în casă și norocul îți va bate la ușă! Vezi aici

Oricare dintre aceste aceste plante va poate aduce energie pozitiva si noroc in casa! Ele pot creste fluxul energetic al banilor si va pot feri de necazuri…

Plantele, la fel ca toate fiintele organice sau non-organice, au propria energie iar stiinta ne arata ca plantele chiar aduc modificari pozitive. Plantele purifica aerul din mediul ambiental si indeparteaza toxinele precum formaldehida, care se infiltreaza in aer mai ales prin materialele sintetice folosite la fabricarea mobilei.

Iata mai jos unele dintre cele mai indicate plante pe care trebuie sa le ai in casa!

– Palmierul. Datorita dimensiunilor impresionante ale acestor plante, palmierii pot conferi adancime incaperilor sau pot fi folositi pe post de pereti despartitori vii. Palmierul se remarca in special prin abilitatea sa de a elimina xilenul si formaldehida din aer.

– Rozmarinul. Aceasta planta aducatoare de energie pozitiva este totodata o iarba culinara. Nu numai ca are un gust excelent adaugata peste legumele rumenite, ci si purifica aerul de toxinele nocive. Totodata se spune ca inhalarea de rozmarin sprijina memoria, trateaza insomnia si imbunatateste dispozitia.

– Orhideea. Plante cu tulpini robuste si petale in culori vibrante, orhideele se numara printre cele mai elegante flori decorative, imbinand frumuseata cu functionalitatea. Orhideele emana oxigen pe timpul noptii. Din acest motiv, aceste flori sunt ideale pentru dormitoare. Orhideele au si o mireasma foarte placuta cu efect relaxant si revigorant.

– Bambusul norocos. Cand vine vorba de feng shui, bambusul nu poate lipsi de pe lista plantelor benefice. In multe tari asiatice, planta de bambus este de multa vreme un simbol al norocului si al prosperitatii. Bambusul norocos este planta ideala pentru incepatori, intrucat nu necesita ingrijire speciala si nu are nevoie de foarte multa lumina. Ca sa mentii planta in viata, tot ce trebuie sa faci este sa ii asezi tulpina intr-un bol de sticla cu putina apa.

– Ficusul. Aceasta planta de dimensiuni mari este un excelent purificator al aerului. Ficusul filtreaza foarte eficient formaldehida, benzenul si amoniacul, de aceea nu trebuie sa va mirati sau sa va intristati daca o frunza a ficusului s-a palit…..aceasta a absorbit substantele si energiile daunatoare din incapere.