Uite cât de ușor poți scăpa de durerile articulare – ai nevoie de două ingrediente

Diversele dureri de articulatii apar ca rezultat al mai multor factori – in urma unor fracturi mai vechi sau din cauza artritei netratate, precum si din cauza reumatismului. Iata un scenariu care va este cunoscut.

Sunteti in casa, afara este frig iar durerile sunt din ce in ce mai puternice, ce veti face? Cititi mai departe si veti descoperi solutia…. Pentru a putea scapa de aceste dureri insuportabile puteti utiliza unele bunatati gasite in propria bucatarie, putand chiar singuri sa va preparati un remediu cu ajutorul caruia sa calmati rapid durerile.

In medicina populara rusa, acest remediu a fost mult timp folosit si practicat la nevoie, folosind urmatoarele ingrediente:

1 Lingura de Miere / 1 Lingura de Mustar / 1 Lingura de Sare / 1 Lingura de Apa

Mod de preparare: Pune toate ingredientele intr-un castron si amesteca-le pana cand vei obtine un preparat omogen. Pune-l intr-un recipient si baga-l la frigider.

Utilizari: Aplica aceasta „crema” pe zona afectata si pune o punga de plastic peste. Infasoara apoi zona cu un tifon si lasa sa actioneze timp de minim 2 ore.

Pentru rezultate mai bune poti face tratamentul inainte de a merge la culcare, pentru ca in timpul somnului articulatiile nu vor fi solicitate.

Repeta tratamentul timp de 4-5 zile. Primele semne de ameliorare ar trebui sa fie vizibile dupa primul tratament. In cazul in care nu v-a trecut in 5 zile, puteti repeta tratamentul inca 5.

Loading...