2 linguri pe zi din acest preparat te ajută să arzi din grăsimea abdominală! Slăbești văzând cu ochii

Principalul vinovat al depozitarii grasimilor in zona abdominala este asa-zisul sindrom de intestin lenes. Aceasta boala incetineste procesul de ardere a grasimilor si procesul natural de detoxifiere a organismului.

Arderea grasimilor implica de fapt doua procese interconectate: lipoliza si oxidarea. Lipoliza presupune eliberarea de molecule de energie stocata (acizi grasi) in sange de catre celulele adipoase, in timp ce oxidarea presupune arderea acizilor grasi de catre celule.

Principala metoda a corpului de stimulare a lipolizei consta in producerea de adrenalina sau noradrenalina, ambele catecolamine cunoscute. Aceste chimicale ajung la celulele adipoase si se ataseaza de receptori. Atasarea catecolaminelor de celulele adipoase determina eliberarea acizilor grasi depozitati pentru ca celelalte celule sa poata folosii acesti acizi grasi pe post de combustibil.

Avem insa o solutie naturala la indemana pentru accelerarea arderilor de grasime. Este vorba de o bautura preparata in casa ce trebuie sa inlocuiasca micul dejun.

Iata reteta de preparare: Ingrediente: – 150 g de hrean

– 3 lamai

– 3 linguri de miere

– 2 lingurite de scortisoara

Instructiuni: Paseaza bine hreanul in robotul de bucatarie. Taie intre timp lamaile nedecojite in felii, indeparteaza-le semintele si pune-le si pe ele in procesorul de alimente. Amesteca ingredientele bine pana la omogenizarea completa. Adauga apoi si 3 linguri de miere si 2 lingurite de scortisoara. Preparatul trebuie depozitat intr-un borcan de sticla si apoi tinut la frigider. Se recomanda sa consumi cate o lingura de 2 ori pe zi timp de 3 saptamani.

Informatii despre ingrediente: Hreanul contine de peste 10 ori mai multi glucozinolati decat brocoli-ul, asa ca nu este necesara o cantitate foarte mare pentru a obtine rezultate bune. Acesti compusi detin si proprietati antioxidante puternice, asa ca pot fi folositi pentru vindecarea afectiunilor respiratorii si ale sinusurilor.

In plus, acesti compusi puternici pot actiona precum un antibiotic natural impotriva multor tipuri de infectii, deoarece sunt foarte toxici pentru anumite bacterii si organisme fungice. Glucozinolatii imbunatatesc circulatia sangelui in zonele de infectie si asigura o detoxifiere mai eficienta a acestora.

Desi au gust acid, lamaile au proprietati alcalinizante pentru organism, numarandu-se printre cele mai eficiente alimente pentru echilibrarea pH-ului corpului.