Andreea Marin a dezvaluit secretul mult asteptat! Care este dieta minune care o ajuta sa se mentina in forma chiar si acum. Toate femeile o vor

Andreea Marin le-a dovedit fanilor săi că poți arăta minunat și la vârsta de 45 de ani. Prezentatoarea Tv are o carieră de succes, este o adevărată mamă și reușește să se mențină în formă chiar și la această vârstă.

Cu toate că a avut numeroase perioade în viață când s-a confruntat cu kilogramele în plus, Andreea s-a ambiționat și a apelat la un stil de viață sănătos.

Andreea Marin a declarat că nu ate voie să consume prăjeli, sosuri sau fast-food-uri. Aceasta recunoaște că o astfel de schimbare în alimentație poate fi greu de aplicat la început, dar rezultatele sunt fenomenale.

Dieta pe care o ține Andreea Marin: Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a declarat că la ora 7 este ultima masă pe zi. „Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese.

Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des…”, a explicat aceasta într-o postare pe rețelele de socializare.