BăUTURA INIMII se face din 3 ingrediente! Rețeta unui cunoscut preot german: usturoi, lămâi și…

Sebastian Kneipp a fost un preot bavarez si unul dintre stramosii medicinii naturopate . El este cel mai frecvent asociat cu forma de hidroterapie „Cneipp Cure” , aplicarea apei prin diferite metode, temperaturi si presiuni despre care a afirmat ca are efecte terapeutice sau vindecatoare, construind astfel mai multe spitale in Bad Wörishofen.

Astazi va prezentam una dintre retetela sale care poate stimula sanatatea inimii si imbunatati circulatia, desfundand arterele.

Ingrediente: 30 catei de usturoi / 5 lamai organice cu coaja / 1 litru de apa filtrata sau apa plata.

Mod de preparare: Se curata cateii de usturoi, lamaile se spala bine, nu se indeparteaza coaja, se scot samburii si se taie in cubulete.

Se adauga totul intru-un blender, se mixeaza bine si apoi se pune intr-o oala si se amesteca cu 1 litru de apa dupa care se pune la fiert, pana da in clocot. Cum a clocotit se opreste focul si se strecoara.

Lichidul obtinut, se pune in sticle curate si se pastreaza la frigider.

Mod de administrare: Se bea in fiecare zi cate 50 de ml, cu 2 ore inainte sau dupa masa principala, pe o perioada de 25 de zile. Se face apoi o pauza de 10 zile, apoi cura se reia. La nevoie, se repeta si a treia oara, tot dupa o pauza de 10 zile.

Se recomanda doua cure pe an, in special primavara si toamna. Pe langa faptul ca este utilizat pentru eliminarea colesterolului si a trigliceridelor, acest remediu absolut natural este excelent pentru eliminarea grasimilor si este adesea recunoscut ca o cura de viata lunga.

Acest elixir combinat este cunoscut de mult timp in medicina naturista germana. Usturoiul este utilizat pentru a trata ateroscleroza. Cercetarile stiintifice au demonstrat intr-adevar ca usturoiul poate scadea nivelul colesterolului din sange. Cu toate acestea, din cele mai vechi timpuri, usturoiul a fost utilizat in infectii, raceli si raceli. Lamaia combinata cu usturoi intareste sistemul imunitar si alcalinizeaza organismul si leaga radicalii liberi datorita continutului sau de vitamina C. Fibrele de lamaie, la randul lor, cresc enzimele hepatice.