Cel mai gustos pui la tigaie: Pulpe de pui în sos de bere, la tigaie! Rețeta: Se mănâncă pe nerăsuflate

Se pregătește repede și se mănâncă și mai repede fiindcă e atât de delicioasă… imposibil să nu-ți placă… Veți fi foarte mulțumită de această rețetă – Și nu numai dvs., ci și familia / prietenii / musafirii etc.

Ingrediente:

1 kg ce carne de pui (pulpe, pulpe dezosate, copănele etc.)
3 cepe medii
1 pahar de bere blondă
condimente după gust (sare, piper, condimente pentru pui etc.)
usturoi – dacă doriți
ulei de floarea-soarelui
Cum se prepară?

Tăiați carnea în porții mici – puteți folosi pulpe de pui, copănele, pulpe superioare, pulpe dezoasate etc., ce vă place…

Presărați carnea cu condimentele dorite. Sărați, piperați și frecați cu usturoiul zdrobit. Lăsați-o deoparte jumătate de oră.

Între timp, tăiați ceapa în sferturi de cerc. Într-o tigaie, căliți ceapa în ulei de floarea-soarelui până când se rumenește uniform…

Folosind o spatulă, împingeți ceapa la marginile tigăii, iar în mijloc puneți bucățile de pui. Se prăjește carnea pe ambele părți, timp de 6-7 minute. Apoi, trebuie să turnați berea și să lăsați carnea sub capac pentru încă 10-15 minute.

Este atât de bun încât vei mânca direct din tigaie… dacă înmuiați și pâinea în sos… deja îmi plouă-n gură…

Să o savurați cu drag – Poftă bună!