Cum putem să ne curățăm colonul de toxinele acumulate după mesele grele! Vezi aici

Colonul este capătul călătoriei făcute de alimentele ingerate. Organ esențial al digestiei, el facilitează absorbția nutrienților necesari funcționării corecte a organismului și ajută la eliminarea toxinelor în condiții bune.

Curățarea colonului este importantă pentru îndepărtarea toxinelor și a bacteriilor depuse, deoarece dacă sunt depozitate prea mult timp ele pot afecta prezența unor bacterii bune și pot împiedica absorbția nutrienților esențiali din alimentele digerate.

Reziduurile prezente în organism pot scădea nivelul de energie, pot încetini scăderea în greutate, pot provoca boli și pot întrerupe funcționarea sistemului digestiv.

Pentru purificarea colonului, vă prezint rețeta de mai jos pe care am găsit-o într-o carte de specialitate:

Ingrediente: -2 linguri de oțet de cidru de mere

-2 linguri de miere organică

-1 pahar mare cu apă călduță

Preparare: În pahar amestecați ingredientele până la completa lor dizolvare. Beți zilnic un pahar din această băutură 100% naturală.

Combinația prezintă virtuți miraculoase grație nutrienților esențiali care favorizeză eliminarea reziduurilor și a toxinelor depozitate în colon și întăresc sistemul de apărare a organismului.

Ambele produse bogate în minerale, vitamine și antioxidanți luptă contra radicalilor liberi și oxidării celulelor. În plus, proprietățile antibacteriene ale celor două ingrediente au un efect asemănător unui antibiotic natural.

Apoi, cei doi aliați acționează în prevenirea cancerului de colon și încetinesc propagarea celulelor canceroase când se găsesc în plămâni, vezică ori prostată.

Intervin și pentru scăderea colesterolului (LDL), tratează refluxul gastro-esofagian, durerile articulare și eczema, luptă contra scăderii energiei, a exceselor de oboseală, combate halena.

Este foarte important ca fiecare om să procedeze la curățarea regulată a colonului pentru eliminarea reziduurilor și a toxinelor depozitate în organism.

Aceste substanțe nocive pe termen lung se acumulează din cauza proastei alimentații, a unei hidratări insuficiente, a lipsei unei activități fizice și a stresului.