Dieta vegetariană este cea mai eficientă și cea mai rapidă! Dai jos între 4 și 7 kg în primele 7 zile

Acest plan de alimentație interzice consumul de carne și al produselor de origine animală.

Vegetarianismul este împărțit în 3 tipuri: veganismul (exclude produsele din carne și cele de origine animală) / lacto vegetarianismul (exclude carnea și ouăle, dar include produsele lactate) / lacto-ovo vegetarianismul (exclude carnea, dar include ouăle și produsele lactate).

Această dietă vegetariană se face în conformitate cu principiile lacto-ovo vegetarianismului. Asocierea acestui sistem de alimentație nu este dificilă, meniul creat de nutriționiști este bogat și include diferite tipuri de rețete.

Luni
Mic dejun: ceai verde / cafea, legume crude, 100g brânză de vaci
Prânz: supă de varză sau supă de legume
Felul doi salata de varză / salată asortată / salată grecească
Cină: tocană din legume dintr-un cartof, 1 dovlecel, 1 morcov și o roșie

Marți
Mic dejun: amestecați cu un blender 200g brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime și 50 ml chefir cu conținut scăzut de grăsime și adăugați mici bucăți din fructele preferate…
Prânz: supă simplă de legume
Felul doi: cartofi cu ciuperci, la cuptor
Gustare: un fruct
Cină: 100-150g orez integral (orez roșu / orez negru) cu legume

Miercuri
Mic dejun: un bol mic de fulgi de ovăz și o banană
Prânz: supă simplă de roșii
Felul doi: clătite din dovlecei
Gustare: 50 grame nuci / migdale / alune crude
Cină: 100-150g brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime

Joi
Mic dejun: iaurt natural, simplu sau cu fructe / fibre
Prânz: supă de legume
Felul doi: salată de varză proaspătă, cu morcov / roșii
Gustare: 1 pahar de chefir cu conținut scăzut de grăsime și o lingură de miere (opțional)
Cină: terci din hrișcă cu puțină miere și câteva stafide

Vineri
Mic dejun: 100-150 g brânză de vaci, legume crude (ardei roșu, roșii cherry etc.), ceai verde sau cafea
Prânz: supă de varză sau salată de varză sau orez integral cu legume
Gustare: un măr
Cină: 1 pahar de lapte bătut, cu conținut scăzut de grăsime

Sâmbătă
Mic dejun: fulgi de ovăz cu fructe uscate sau cu 1-2 banane
Prânz: ardei umpluți cu ciuperci, morcov și ceapă
Gustare: 50 grame nuci / migdale / alune crude
Cină: 100-150 g brânză de vaci

Duminică
Mic dejun: 100-150 g brânză de vaci
Prânz: supă / ciorbă de fasole
Felul 2: salată asortată sau salata grecească sau orez integral cu legume
Gustare: un fruct, la alegere
Cină: ceai natural, infuzie de plante

Dacă respectați acest meniu timp de 7 zile, veți scăpa de 4-7 kg. Nu uitați să vă hidratați și să faceți efort fizic.