Horoscop luna noiembrie 2020. Vin clipe de vis! Trei zodii trag lozul cel mare

Horoscop Berbec pentru noiembrie 2020: Judecand dupa horoscop, noiembrie pentru Berbec va fi o luna extrem de controversata. In primul rand, va exista o scadere a energiei. Vor fi urmate de opozitia lui Venus si Marte, care va aduce pasiuni si experiente in viata sa, dar nu se vor dovedi intotdeauna stralucitoare. A doua jumatate a lunii va fi mai buna pentru Berbec. Nativul va simti modificarile in mod clar dupa 13 noiembrie.

Horoscop Taur pentru noiembrie 2020: Noiembrie pentru Taur va fi o perioada propice. Totul va incepe pe 10 noiembrie, cand Venus va intra in opozitie cu Marte. Judecand dupa horoscop, Taurul,

in aceasta luna se poate baza pe pozitia planetelor. Astfel, a doua jumatate a lunii noiembrie va aduce vesti bune pentru nativii acestei zodii.

Dupa opozitia Venus si Marte, vine conjunctia lui Jupiter si Pluto – doua corpuri ceresti complet diferite. Vechii greci venerau pe Jupiter ca zeul luminii, in timp ce lui Pluto i s-a atribuit rolul de conducator al vietii de apoi. Combinarea a doua energii atat de diferite va duce la schimbari importante

in societate. Horoscopul prezice ca cel mai adesea acestea vor fi descoperiri placute cu o usurare ulterioara a situatiei.

Horoscop Gemeni pentru noiembrie 2020: Noiembrie pentru Gemeni va fi controversat. Motivul pentru aceasta este pozitia planetelor. Pe 10 noiembrie, Venus va fi in opozitie cu Marte. Acest lucru va duce la o crestere a intensitatii emotionale. Obisnuiti cu prudenta si acuratete in toate, ei, dupa cum arata horoscopul, vor supravietui cu greu opozitiei lui Venus si Marte.

Horoscopul arata ca situatia se va lamuri mai aproape de 13 noiembrie. In aceasta zi, va avea loc conjunctia lui Jupiter cu Pluto. Interactiunea corpurilor ceresti atat de diferite intre ele va da semnelor armonia mult asteptata. Extrovertitul Jupiter il completeaza pe micul Pluto introvertit. La fel ca multe alte semne, Gemenii vor beneficia doar de aceasta stare de fapt. Pentru o data, va intra in joc propria lor dualitate.