Horoscop Octombrie 2020. Fecioara are parte de noi oportunitati

Berbec: Este momentul pentru cateva achizitii noi. Ziua este favorabila pentru rezolvarea problemelor familiale legate de bani sau alte probleme serioase. Conversatiile emotionale cu prietenii si familia vor fi incununate de succes, in ciuda conflictelor.

Taur: Nu este o zi usoara pentru un Taur. Exista mari sanse de a face fata dificultatilor in relatii si dezamagirii in multe lucruri. Daca sunteti un familist, nu trabuie sa va asteptati la esec, dar daca sunteti singuratic, va trebui sa rezistati unor neintelegeri. Este mai bine sa refuzati cunostintele bruste. Atasamentul puternic si dragostea la prima vedere, nu vor merge mai bine acum.

Gemeni: Dimineata nu va fi usoara, fiti pregatiti sa va confruntati cu sentimente de stres. Astrele va incurajeaza sa rezolvati problemele cu calm si intr-un ritm lent. Atitudinea ta este in pericol, ar trebui sa devii mai moale si mai atent la cei dragi. Nu ar trebui sa cheltuiti bani pe achizitii astazi, vor exista putine emotii pozitive.

Rac: Raci, tineti-va intr-o forma buna in domeniul profesional, sunteti in pericol de pierderi mari daca stati degeaba. Problemele la locul de munca vor duce la o deteriorare a starii emotionale. Puteti obosi foarte devreme in timpul zilei, de aceea este mai bine sa nu va consumati pe lucruri inutile.

Leu: Este timpul sa petreceti timp cu partenerul si sa va apropiati unul de celalalt. Petreceti o zi activa alaturi de prietenii dvs. Incepeti cautarea unui nou hobby, cautati subiecte de discutie cu cei din apropiere – comunicarea va fi cea mai buna modalitate.

Continuarea