Iată ce se întâmplă dacă îți pui un cățel de usturoi în ureche pentru câteva minute! Nici eu nu am crezut până nu am încercat

Daca te-ai confruntat vreodata cu dureri acute de ureche, probabil stii ce experienta dureroasa este aceasta.

Cercetatorii au afirmat ca durerea de ureche este rezultatul unei infectii bacteriene din ureche, dar principala sa cauza este deseori in legatura cu alte probleme, cum ar fi alergiile, gripa sau raceala.

Aceste afectiuni produc umflaturi la nivelul urechii, nasului sau gatului, precum si congestii sau inflamatii. Cu toate acestea, durerea de ureche dispare, adeseori fara tratament medical, insa in cazul in care durerea nu cedeaza, iata ce aveti de facut!

Usturoiul

Usturoiul este un remediu uimitor in acest caz, datorita proprietatilor sale antivirale si antibacteriene. Pentru a rezolva problema poti prepara o infuzie de ulei de usturoi, sau pur si simplu iti poti pune un catel de usturoi in ureche.

Pentru a prepara uleiul mixat, trebuie sa pui un catel de usturoi proaspat pisat in niste ulei de masline, sa il lasi 20 de minute si apoi sa il strecori si sa scoti usturoiul. Lasa uleiul sa se raceasca, apoi pune-ti cateva picaturi in urechea cu probleme.