Jean Paler, chinuri de nedescris in spital: „M-au injurat, m-au lovit. Da, au dat in mine” Ce s-a intamplat cu actorul

Jean Paler a povestit prin ce chinuri a trecut dupa ce a fost internat in Spitalul Tractorul. Actorul face acuzatii grave la adresa personalului medical. Acesta a spus ca a fost lovit, imbrancit si

injurat de personalul medical si ca a fost nevoit sa suporte conditii greu de imaginat.

„Intr-o incapere cu 6-8 paturi eram singur, wc-ul insemna un scaun care era taiat pe mijloc si era in el o galeata, era ca in evul mediu. Si la puscarie era mai bine, mancarea era sub orice critica, un puscarias o duce mult mai bine decat un bolnav.

Are mai mult de castigat un puscarias, niciun pic de caldura, dupa 4 zile am facut rost de a doua patura, cu chiu cu vai, cu rugaminti, scandal si cearta. Am stat imbracat cu doua randuri de pijama pe mine, cu o patura care era dinainte sa ajunga Ceausescu presedinte, cu greu m-am lipit cu a doua patura. Asa m-au tinut la izolare zile intregi, nu am vorbit cu nimeni.

A venit o doctorita impaiata si umflata care vorbea cu mine din tocul usii, nu intra la mine, in asa zisul salon. Statea pe la usa, dupa hol, si de acolo vorbea cu mine. Mi-au facut 5 teste si au iesit toate neconcludente”, a declarat Jean Paler.