Leac împotriva durerilor articulare: Îți ia durerea cu mâna! Cum se folosește

In cazul osteoartritei, durerile de articulatii pot aparea ca rezultat al deteriorarii cartilajului care functioneaza ca perna si ca amortizor pentru articulatii.

Poliartrita reumatoida este mai des intalnita in randul femeilor si poate deforma si slabi in timp articulatiile, provocand durere.

Alte cauze ale durerilor articulare sunt eventuale traume suferite, fracturile sau reumatismul.
In general, se spune ca durerile de articulatii apar la persoanele mai varstnice, deci riscul aparitiei durerilor articulare creste odata cu inaintarea in varsta.

Dar ce se intampla atunci cand apar la varste mai fragede, cum ar fi 20 – 30 de ani? Mai putem oare spune ca de vina este inaintarea in varsta?Durerea poate aparea chiar si in timp ce ne odihnim.
Reteta pe care v-o vom prezenta in acest articol a fost descoperita in cartile de medicina rusesti.

Pentru prepararea acesteia nu aveti nevoie decat de cateva simple ingrediente care se gasesc cu siguranta in bucataria fiecaruia dintre noi.

Cum puteti pregati acasa la dumneavoastra crema impotriva durerilor articulare?

Pentru pregatirea acestei creme miraculoase, veti avea nevoie de: miere, mustar (de preferat mustar iute), sare si bicarbonat de sodiu, 20 de grame de boia de ardei iute(daca suportati), 20 de grame de praf de ghimbir.