Ludovic Orban a făcut anunțul. Premierul își dă DEMISIA de onoare după tragedia de la Piatra Neamț?

Tragedia de la Piatra Neamț a marcat toți românii, iar în mediul online, tot mai mulți au cerut demisia premierului Ludovic Orban. Acesta a făcut, seara trecută, un anunț important.

În contextul tragediei de la Piatra Neamț, Ludovic Orban a făcut, seara trecută, un anunț important. Premierul României nu

se consideră vinovat pentru incendiul de la secția ATI în urma căruia au murit 11 persoane și spune că a făcut tot ce a putut pentru medicul-erou care a sărit în flăcări, pentru a-și salva pacienții.

”Nu. Am să vă spun sincer pentru că nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Ceea ce s-a întâmplat la Piatra Neamț este o chestiune ce ține de managementul unui spital și de deciziile care s-au luat

legate de funcționarea unei secții de terapie intensivă, care a fost mutată de la etajul 3 la etajul 2. În urma acestei drame noi am luat imediat decizii, am pus în mișcare întreg mecanismul. Ministrul Tătaru a fost la Neamț, eu am fost la centrul de comandă, am asigurat transportul pacienților care erau la ATI. Am luat decizii legate de transportarea medicului erou în Belgia. Continuăm deciziile, am demarat verificări în toate spitalele”, a declarat Ludovic Orban, seara trecută.