Medic român: “Dumneavoastră, domnule ministru, aveați o responsabilitate. E timpul să plecați URGENT” Vezi aici ce s-a intamplat

Medicul Gabriel Diaconu a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook. Doctorul il critica pe ministrul Sanatatii penreu afiarmatia sa.

Iata mesajul integral: “Just in: In ultimele 7 zile am depasit pragul hebdomadar a 1000 de decese din cauza infectiei cu noul coronavirus. Odata cu raportarea de astazi, numarul lor este 1046 in ultima saptamana…
L-as fi lasat in plata lui pe ministrul sanatatii, Nelu Tataru, daca n-ar fi facut aseara tarziu urmatoarea declaratie:

” Pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara, nu numai sistemul medical, fiindca am acceptat timp de 30 de ani sa traim intr-o astfel de situatie medicala”

Afirmatia este mincinoasa si vadeste trei lucruri caracteristice politicianului roman in general, respectiv ale lui Tataru in particular:

1. In fata tragediei, a dramei, instinctul de fiara al politicianului este sa gaseasca repede o distragere a atentiei, mai exact cineva pe care sa-l sacrifice incat sa-si lepede vina.

2. Solutia magistrala e sa creeze impresia ca – de fapt – culpa e colectiva. Daca toata lumea e vinovata, nu-i asa, de fapt nimeni nu e vinovat, pentru ca, 3. Suntem toti la fel.