O băutură pentru stimularea arderilor de grăsimi: Cu ajutorul ei, poţi da jos şi până la 10 kg!

Nu-i un lucru uşor să slăbeşti, iar multă lume nu reuşeşte să obţină rezultatele dorite nici după ce ţin cure restrictive pe perioade îndelungate. Topirea grăsimilor corporale cere determinare şi muncă, multă mişcare, disciplină în alimentaţie, dar şi alte sacrificii.

Băutura propusă de noi accelerează metabolismul şi încurajează arderea grăsimilor, dar contribuie şi la detoxifierea organismului. Se prepară din doar 4 ingrediente simple, toate cu proprietăţi recunoscute pentru slăbit: aloe vera, lămâie, ghimbir şi miere.

Aloea este o plantă medicinală care conţine peste 75 de vitamine şi minerale active, precum şi aminoacizi, acizi graşi esenţiali şi antioxidanţi puternici. Lămâia abundă în vitamina C, un antioxidant puternic, dar mai conţine şi calciu, potasiu, magneziu, fier, vitamina A şi fibre pectine. La fel, ghimbirul este o sursă grozavă de vitamina C, magneziu şi alte minerale esenţiale pentru sănătate. Împreună cu mierea, aceste plante devin un adevărat elixir pentru sănătate şi pentru stimularea arderilor de grăsimi.

Ingrediente şi cantităţi:

250 ml de apă

2-3 linguri de suc de aloe vera

1 lingură de zeamă de lămâie

1 linguriţă de praf de ghimbir

1 lingură de miere

Mod de preparare şi administrare:

Amestecă sucul de aloe cu apa, apoi adaugă zeama unei jumătăţi de lămâie împreună cu o linguriţă de praf de ghimbir. La final, îndulceşte băutura cu o lingură de miere şi mestecă bine.(diabeticii pot consuma fără să adauge miere)

Bea acest remediu lichid în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. În combinaţie cu un regim echilibrat, rezultatele se observă chiar din prima săptămână de cură!