O rețetă simplă pentru a scăpa de dureri de spate, picioare și articulații în 7 zile

Dacă suferiți de dureri de picioare, articulații, zone ale spatelui și gâtului – atunci această rețetă este pentru dvs.!

Cu mult timp în urmă, am citit articolul unui medic militar în care el a dat sfaturi despre cum să conțină articulațiile în ordine și, astfel, să scape de multe boli. Eu și prietenii mei am decis să încerc acest lucru pe mine și am fost foarte mulțumiți de rezultat. E incredibil!

Dacă suferiți de dureri de picioare, articulații, zone ale spatelui și gâtului – atunci această rețetă este pentru dvs.!

Rețeta: Luați 150 de grame de gelatină alimentară (poate fi cumpărată la orice magazin). Această cantitate este suficientă pentru un curs de tratament. Seara, se diluează 5 grame de gelatină cu un sfert de pahar de apă rece.

Se amestecă bine și se lasă să se infuzeze până dimineața. Gelatina se va răsuci și se va transforma în jeleu. Acest amestec se bea dimineața pe stomacul gol. Puteți să-l amestecați cu suc,apă, iaurt, kefir sau orice altă băutură.

Cursul de tratament – o lună. Repetați după șase luni. Astfel poate fi restaurat învelișul articulațiilor. Deoarece totul în corpul nostru este interconectat, activitatea majorității organelor depinde de sănătatea articulațiilor. Pentru mulți, analgezicele, care sunt, în esență, chimie pură,sunt singura soluție la această problemă.