Prăjitură fină și delicată Eclerito – Rețetă fără coacere, gata imediat

Ingrediente:

500 g biscuiți dietetici
2 plicuri budincă de vanilie
750 ml lapte
300 ml frișcă
Ingrediente pentru glazură:

5 linguri cacao
200 g zahăr
5 linguri unt
5 linguri lapte

Mod de preparare:

1. Într-un bol, pregătim budinca de vanilie conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Lăsăm la răcit apoi amestecăm cu frișca.

2. Așezăm un strat de biscuiți într-o tavă de copt. Pe deasupra, turnăm un strat de budincă de vanilie. Așezăm un al 2-lea strat de biscuiți și procedăm la fel până terminăm toate ingredientele. La final, decorăm cu glazură de ciocolată.

3. Pentru glazură, amestecăm toate ingredientele menționate anterior. Punem compoziția la încălzit pe baie de aburi și mixăm până când obținem o glazură fină și omogenă.

Poftă bună!