Pur și simplu amestecați ingredientele într-un vas și puneți la cuptor – Tartă pufoasă cu brânză

Se gătește ușor, este pufoasă și delicată…

Ingrediente:

2 pahare de făină de grâu
1-2 pahare de zahăr
4 linguri de smântână
4 ouă
400 g brânză
100 g unt
o linguriță bicarbonat de sodiu
un sfert de linguriță de sare
nuci, stafide, fructe uscate (opțional)

Cum se prepară?

Amestecați ouăle cu zahărul. Amestecați bine, până când zahărul se dizolvă complet.

Adăugați smântână, brânză de vaci, untul, bicarbonatul de sodiu și sarea.

Amestecați bine totul, apoi folosiți blenderul pentru a omogeniza bine compoziția.

Adăugați făina și amestecați în continuare. Dacă doriți, puteți adăuga și fructe uscate, stafide sau nuci.

Turnați aluatul în forma în care coaceți, tapetată cu hârtie pentru copt. Puneți tarta în cuptorul preîncălzit la 180 grade, timp de 30 minute.

Când este gata, lăsați tarta să se răcească în formă, apoi sub un prosop. Decorați cu zahăr pudră.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!