Raed Arafat, anunțul OFICIAL al momentului! Ce se întâmplă de Crăciun! Toată lumea trebuie să știe

Raed Arafat vine cu vesti proaste pentru romani. Seful DSU a aretizat ca, in cazul in care numarul cazurilor de coronavirus va continua sa creasca, masurile de

restrictie intrate in vigoare vor continua si chiar se vor impune si altele suplimentare, astfel incat numarul de cazuri sa inceapa sa scada.

Intram din nou in case? “Eu nu cred ca o sa ajungem la un platou pana nu vedem impactul noilor masuri pe care le avem, daca sunt aplicate corect de noi toti. Evaluarea reala asupra

impactului acestor masuri are nevoie de 30 de zile, de doua cicluri de 14 zile, este parerea epidemiologilor. Daca nu ajungem sa avem un impact serios al acestor masuri urmeaza o reevaluare.

Asta scrie si in hotararea de Guvern. Daca la reevaluare se va considera ca sunt necesare si alte masuri, o sa vedem la momentul respectiv. Daca nu scade suficient intr-o luna inseamna ca masurile nu sunt suficiente si exista risc de crestere mai departe. Si atunci se impun si alte masuri. Se pot lua si alte masuri suplimentare in zonele care sunt afectate mai grav”, a declarat Raed Arafat.