S-a stins MARELE Vladimir Gaitan! Cine este, de fapt, soția actorului! A fost iubita și a colegului său

“Vladimir Gaitan a trecut dincolo si a lasat teatrul si filmul romanesc, pe noi toti, mult mai singuri… Condoleante familiei care

trece prin momente atat de grele. Adio, Dutu!”, a scris pe Facebook actorul Vlad Radescu.

Actorul Valentin Teodosiu a spus marti, ca Vladimir Gaitan si-a dorit, ca toti actorii de altfel, sa joace pana in ultima secunda si, daca se poate, sa moara pe scena, in glorie.

El a spus ca in ultima perioada nu a mai putut sa vorbeasca cu Gaitan deoarece acesta era bolnav – avea cancer limfatic – si nu s-au mai putut intalni.

Alaturi i-a fost mereu sotia sa, Tunde, de care s-a indragostit in urma cu 45 de ani. Actorul a povestit, in urma cu cativa ani despre cum si-a intalnit marea dragoste.

“Eu cred in ideea de educatie. Cu ce vezi acasa cu aia mergi si tu in drumul tau dupa aceea. Si in casa mea a fost dragoste intre mama si tata. Au fost doi oameni care au trecut peste obstacole impreuna si s-au iubit extraordinar. Din pacate, i-am pierdut in opt zile pe amandoi. Am facut doua inmormantari la Suceava. A fost cumplit. Au venit asa una dupa alata. Exemplul lor l-am urmat cu sotia mea si suntem de 45 de ani impreuna”, a spus actorul.