Simptome COVID care au început să apară tot mai des ca prima manifestare

Iata lista celor 13 simptome descoperite la pacientii vindecati: 1 Sinusuri dureroase: Connor Reed (25 de ani), un englez care locuieste in Wuhan, a spus ca sinusurile sale erau ”agonie pura”.

2 Presiune in urechi: Tot Connor a mai spus ca si presiunea pe care o simtea in urechi si care il facea sa se simta ca este gata ”sa explodeze”.

3 Dureri mari de cap / 4 Usturime in zona ochilor / 5 Senzatie de sufocare / 6 Dureri in tot corpul

7. Plamani care suna ca ”o punga de hartie mototolita” In a 11-a zi, Connor Reed a crezut ca gripa cedeaza, insa, brusc, s-a intors ”mai rea decat oricand”.

”Transpir, ard tot, sunt ametit si am frisoane. Televizorul este pornit, dar nu inteleg ce vad acolo. Este un cosmar. Abia mai pot sa iau o gura de aer, iar cand expir, plamanii mei suna ca o punga de hartie care este mototolita. Nu este bine”.

8. Stare de oboseala: Starea de oboseala este un simptome comun pentru raceala, gripa si viroze, in general. Jaimuay Sae-ung (73 de ani) a fost prima persoana din Thailanda care a contractat Covid-19: ”Am aflat ca am coronavirus dupa ce am ajuns la spital. Am fost socata, trista, foarte obosita si nu mai puteam manca„.