Te ajută să slăbești de 3 ori mai repede și întărește imunitatea! Ceaiul de lămâie, usturoi și…

CEAIUL CARE NE SCAPĂ DE DEPOZITELE DE GRĂSIME DE PE ABDOMEN

Cunoaștem faptul că depozitele de grăsime acumulate pe abdomen sunt cel mai greu de eliminat, sunt inestetice și ne incomodează vizibil mai în toate activitățile ce impune efort fizic.

Această combinație dintre usturoi și lămâie este una dintre cele mai puternice metode naturale pentru a scăpa de grăsimea acumulată în jurul taliei.

Este cunoscut faptul că usturoiul este un foarte bun detoxifiant natural, iar acest proces nu face decât să ne ajute în lupta noastră cu kilogramele în plus dar este și un bun protector împotriva multor boli, mai ales celor de sezon.

Lămâia este una dintre cele mai bune alternative naturale când vine vorba de a slăbi și implicit de a scăpa de grăsime. Este foarte eficientă în tratarea afecțiunilor ale tractului digestiv , eliminând toxinele într-un mod evident și natural.

Așadar această combinație dintre usturoi și lămâie este o combinație care ne vine în ajutor pentru o detoxifiere optimă dar și pentru a scăpa de grăsimea abdominală. Este o soluție ieftină, naturală și la îndemâna oricui și cel mai important, este un remediu fără reacții adverse.

Iată ce ne trebuie pentru prepararea acestui ceai :

– 1 căpățână de usturoi

– 2 lămâi potrivite

– 1,5 l apă

Punem apa la foc iar în tot acest timp curățăm usturoiul, spălăm bine lămâile pe care le vom tăia în patru, însă fără a le decoji. Când apa va începe să clocotească vom adăuga bucățile de lămâie și căței de usturoi curățați. Vom lăsa să fiarbă timp de 15 minute după care filtrăm și lăsăm la răcit până la stadiul de călduț, după care putem consuma ceaiul.

Se poate consuma acest ceai zilnic în orice moment al zilei.

Trebuie menționat și acest aspect, acest ceai este un bun adjuvant însă nu el ne va face toată treaba, combinat cu o dietă sănătoasă, mișcare va avea efectele dorite.

VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!