ULTIMA ORĂ! S-A VOTAT ACUM legea pe care o așteptau toți românii

Camera Deputatilor a decis: Pietele, deschise in stare de alerta!

Deputatii au decis, marti, ca, pe durata starii de alerta, pietele agroalimentare in spatii inchise, targurile, balciurile, pietele mixte si volante, talciocurile isi vor putea continua activitatea, cu respectarea masurilor de protectie sanitara.

Legea, care contine si amendamentul lui Marcel Ciolacu, a fost votata cu 173 de voturi „pentru”, unul „impotriva” si 93 de abtineri.

„Trebuie sa redeschidem si pietele in spatii inchise din hale. Consideram ca nu e normal ca supermarketurile raman deschise, pietele de tip hala sa fie inchise. Consideram ca revenim la normalitate”, spune Lorand Balint Magyar.

Social-democratii sustin ca inchiderea pietelor a fost o masura „aberanta” „Este o prostie (inchiderea pietelor – n.r.), iar pietele pentru producatorii romani trebuie sa fie deschise, cu

respectarea tuturor masurilor de siguranta si de preventie. Pentru ca ieri pana si cea mai inocenta rugaciune a fost transformata in ceva de batalie politica, o sa-i rog pe colegii nostri sa incerce alt verset din Biblie: Ne lepadam de Satana”, afirma deputatul PSD Daniel Suciu.