Un tratament natural puternic, de mare ajutor în cazul cirozei ficatului!

Considerat motorul principal al organismului datorită rolului important pe care îl are, ficatul se poate îmbolnăvi, chiar dacă simptomele afectării de cele mai multe ori nu se simt.

Principalii factori ai apariției cirozei hepatice sunt alcoolul și virusurile hepatice B și C. Există însă un remediu cu adevărat incredibil, păstrat din cele mai vechi timpuri pentru a-i veni de hac acestei cumplite maladii.

Viciile afectează ficatul
Ficatul mai poate fi îmbolnăvit și din cauza consumului de tutun, alcool sau a alimentelor nesătoase de timp fast food, a nopților pierdute sau lucrul în medii toxice. Printre simptomele care pot anunța o boală a ficatului este indigestia, hemoroizii, constipația, depresia, pofte de dulce, afecțiuni ale sistemului cardiovascular, colesterolul ridicat, surplusul de kilograme și chiar diagnosticul de ficat gras.

Remediu natural de mare ajutor
Pentru a prepara acest remediu natural, aveți nevoie de 3 kg miere polifloră, 3 kg morcov tânăr, 3 kg lămâi organice și 1 kg rădăcină de pătlagină.

Spălați bine rădăcina de pătlagină, tocați-o mărunt și puneți-o la fiert în doi litri de apă. Lăsați la foc mic, până ce cantitatea de apă se reduce la o cană, apoi puneți la răcit și strecurați. Separat, morcovii se dau pe răzătoarea mică, lămâile se spală, se toacă mărunt cu tot cu coajă și se pun într-un borcan din sticlă. Se adaugă mierea și lichidul obținut în urma fierberii rădăcinii de pătlagină și se omogenizează.

Se închide ermetic și se păstrează la frigider.

Se recomandă o lingură de preparat, o dată pe zi, dimineața, cu jumătate de oră înainte de micul-dejun.