O lingură din acest ingredient pe stomacul gol îți poate reda vederea și întări imunitatea într-un timp foarte scurt!

Stiai ca o sursa de sanatate foarte importanta pentru ochi este drojdia de bere? Sunt convinsa ca ati auzit macar o data de proprietatile ei binefacatoare pentru intregul organism.

Principiile terapeutice ale drojdiei de bere sunt cunoscute de foarte multa vreme, dar in trecut aceasta se administra doar animalelor foarte bolnave si foarte slabite.

Ce este drojdia de bere?

O grupare de ciuperci inferioare (Saccharomycetes cerevisiae) cu dimensiuni foarte mici, dar un probiotic puternic.

Acestea sunt foarte importante deoarece produc aminoacizi esentiali si contin vitamine si minerale, atat de necesare pentru imbunatatirea vederii precum: calciu, magneziu, fosfor.

Toate aceste substante sunt indispensabile pentru o sanatate buna a ochilor.

Asimilarea acestor substante se face foarte rapid, de aceea rezultatele sunt vizibile intr-un termen foarte scurt.

Drojdia de bere poate fi cumparata din toate magazinele naturiste, plafaruri, sau , pur si simplu, o puteti cere la fabricile de bere, care arunca o mare cantitate.

Daca vi se pare mai simplu, puteti consuma drojdia de bere si sub forma de granule, tablete sau in amestec cu alte vitamine ( de exemplu, drojdie de bere cu propolis).

ATENTIE: nu confundati drojdia de bere cu drojdia de panificatie sau drojdia de la vin.

Drojdia de panificatie nu este la fel de bogata in vitamine si minerale ca drojdia de bere si poate provoca balonari si/sau dureri abdominale.

Mai trebuie sa stiti ca doza maxima pentru un adult este de trei lingurite pe stomacul gol, pe care le puteti consuma impreuna cu miere de albine, iar asimilarea va fi totala.

Pe langa beneficiile aduse ochilor nostri, drojdia de bere intareste sistemul imunitar, care poate lupta astfel cu toate pericolele.