Vieţile lor se luminează: Zodiile care isi schimba destinul pana la 1 DECEMBRIE. Vine vremea lor

Primul se va intampla pe 10 noiembrie, cand Venus este in opozitie cu Marte si pe 13 noiembrie conjunctia Jupiter-Pluto.

Horoscop Berbec pentru noiembrie 2020: (21 martie – 19 aprilie) Judecand dupa horoscop, noiembrie pentru Berbec va fi o luna extrem de controversata. In primul rand, va exista o scadere a energiei. Vor fi urmate de opozitia lui Venus si Marte, care va aduce pasiuni si experiente in viata sa, dar nu se vor dovedi intotdeauna stralucitoare. A doua jumatate a lunii va fi mai buna pentru Berbec. Nativul va simti modificarile in mod clar dupa 13 noiembrie, cand Jupiter se va uni cu Pluto.

Astrologii spun ca, in aceasta perioada, Berbecul va putea sa-si refaca viata personala, sa gaseasca un limbaj comun cu sefii si colegii lor la locul de munca. Cu toate acestea, cel mai important lucru pe care il poarta in sine aceasta pozitie a planetelor este solutionarea conflictelor interne. Primul semn al zodiacului va invata sa se inteleaga mai bine. In acelasi timp, asa cum arata horoscopul, anxietatile si grijile desarte vor disparea.

♉ Horoscop Taur pentru noiembrie 2020: (20 aprilie – 20 mai): Noiembrie pentru Taur va fi o perioada propice. Totul va incepe pe 10 noiembrie, cand Venus va intra in opozitie cu Marte. Judecand dupa horoscop, Taurul, in aceasta luna se poate baza pe pozitia planetelor. Astfel, a doua jumatate a lunii noiembrie va aduce vesti bune pentru nativii acestei zodii.

Dupa opozitia Venus si Marte, vine conjunctia lui Jupiter si Pluto – doua corpuri ceresti complet diferite. Vechii greci venerau pe Jupiter ca zeul luminii, in timp ce lui Pluto i s-a atribuit rolul de conducator al vietii de apoi. Combinarea a doua energii atat de diferite va duce la schimbari importante in societate. Horoscopul prezice ca cel mai adesea acestea vor fi descoperiri placute cu o usurare ulterioara a situatiei.

Avertisment pentru Taur: Acum este momentul in care urmarirea curentului este de multe ori mai utila decat deciziile pripite. Astrele spun ca cel mai important lucru acum este cautarea armoniei cu sine. Este mai bine sa faceti acest lucru in pace si liniste. Activitatile in aer liber nu sunt incurajate.

♊ Horoscop Gemeni pentru noiembrie 2020: (21 mai – 21 iunie): Noiembrie pentru Gemeni va fi controversat. Motivul pentru aceasta este pozitia planetelor. Pe 10 noiembrie, Venus va fi in opozitie cu Marte. Acest lucru va duce la o crestere a intensitatii emotionale. Obisnuiti cu prudenta si acuratete in toate, ei, dupa cum arata horoscopul, vor supravietui cu greu opozitiei lui Venus si Marte.

Horoscopul arata ca situatia se va lamuri mai aproape de 13 noiembrie. In aceasta zi, va avea loc conjunctia lui Jupiter cu Pluto. Interactiunea corpurilor ceresti atat de diferite intre ele va da semnelor armonia mult asteptata. Extrovertitul Jupiter il completeaza pe micul Pluto introvertit. La fel ca multe alte semne, Gemenii vor beneficia doar de aceasta stare de fapt. Pentru o data, va intra in joc propria lor dualitate.

Avertisment Gemeni: Va asteapta noi cunostinte interesante, oferte de locuri de munca tentante si oportunitatea de a fi in locul potrivit la momentul potrivit.

Horoscopul ii incurajeaza pe Gemeni sa nu dispere daca lucrurile merg prost la inceputul lunii. A doua decada promite sa-i diversifice viata.

♋ Horoscop Rac pentru noiembrie 2020: (22 iunie – 22 iulie): In mod traditional, Racul, care se misca inapoi, este obisnuit sa traiasca linistit – fara sa vizeze ambitii mari. Horoscopul arata ca sfarsitul toamnei va dezvalui Racii dintr-o latura complet noua, pe care ei insisi nu ar putea nici macar sa o suspecteze.

Potrivit prognozei astronomice, pe 10 noiembrie, Venus va intra in opozitie cu Marte. Racii vor simti influenta acestei combinatii mai ales in sfera relatiilor personale. Horoscopul arata ca in aceasta perioada de timp vor descoperi in sine o noua ipostaza.

CONTINUAREA